rinda-no-sekai

 

ÜDVÖZÖLLEK
Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Rinda no sekai néven futó portálon! Az oldal Japánnal és az országhoz kapcsolódó témákkal foglalkozik. Receptek, film és zene ajánlók, Japán nyelv és kultúra, na meg persze ezernyi ezekhez köthető érdekesség.
CSODÁS JAPÁN
Fuji
Tokyo T.
Kimono
Osaka K.
Torii

 

Konnichiwa minna-san!
こんにちはみんなさん
Oldal nyitás:2016. 00. 00
Css:Linda Design
Szerkesztő: Rinda
Vesd bele magad az ezer arcú Japán megismerésébe! Olvasgass, üzenj a szerkesztőnek, vagy kérj társoldalságot! Fordító csapatok akár együttműködést is kérhetnek!Belépés Szabályok Vendégkönyv

 
Csevegő
チャット
Szerkesztő: Rinda
Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon! Véleményeiteket kulturáltan fogalmazzátok meg. Cserét és együttműködést itt kérhetsz, vagy a vendégkönyvben.
 
Ázsia Elit
 
Vegyes elit
 
Népszámláló
Indulás: 2016-02-19
 

 

 

Friss

Friss

2016.04.15. 07:10, Rinda

Sziasztok!

Családi okok miatt ezen a héten csúsztam ezért késve nyitom meg az újabb menüpontokat az Ünnepek almenün belül.

üdv: Rinda

Japán ünnepek

2016.04.10. 11:14, Rinda

Sziasztok!

Hoztam egy kis frissítést! A mai naptól elérhető a Japán főmenü, ünnepek almenüje!

Egyelőre ezek a pontok aktívak:

-Japán ünnepek

-Hinamatsuri

-Hanami

-Shichi Go San

-Góruden Víku

-Matsuri

A további pontok jelenleg készülnek:

-Tanabata

-Obon

-Seijin no hi

-Setsubun

Bár nem mindennap tárok elétek újabb kész menüpontokat, maga a munka ( menüpontok szerkesztése, megírása, stb… ) most már mindennapos, így a közel jövőben heti rendszerességgel igyekszem feltölteni az oldal „lapjait”.

További szép hétvégét!

Rinda

Haladás

2016.04.06. 10:57, Rinda

Sziasztok!

 

Lassan, de biztosan haladok a tartalmak feltöltésével. Jelenleg a Japán főmenü, ünnepek pontján dolgozom. Előfordulhat, hogy kimarad itt-ott valami, ami egyébként érdekelne titeket, ezeket bártan jelezhetitek. Amennyire tőlem telik pótlom a hiányosságokat.

Másik új hír az, hogy a ma reggeli órák folyamán sikerült átvennem egy fórum oldalt is, mely Japán kedvelőknek készült. Érdeklődés hiányában mondott le róla a tulaj ( aki egyébként egy kedves barátom ) és még én sem tudom, hogy lesz-e létjogosultsága a jövőben. Minden esetre, ha lenne rá igény, a Sakura fórum is megnyitásra kerülhet a jövőben mint a Rinda no Sekai portál fórumoldala.

Ezúton is köszönet Sakurának, hogy felajánlotta a fórumot törlés helyett. Sajnáltam volna ha elveszik, hiszen nekem is sok munkám volt a design elkészítésében. 

Üdv: Rinda

Készül az oldal

2016.03.11. 09:31, Rinda
Lassan, de biztosan...

Készül az oldal...

Lassan felkerül a várva várt tartalom is. Mivel egy szerkesztő ólálkodik az oldalon, elég lassan halad a dolog, de igyekszem. Elsőként a főmenü pontjai, majd az almenük jönnek. Próbálok átlátható, érdekes portált létrehozni, olyat, melyet szívesen látogatnak a Japán kedvelők. A kultúrától a hagyományokon át egészen a főzésig mindenről lesz szó, ami csak a szigetországhoz köthető. Szeretettel várom a társoldalakat, illetve az együttműködést kérő fordítókat is.

Eddig elkészült pontok

Főmenü:

Friss

Japán

Szórakozás

Japán konyha

Érdekességek

Divat, szépségápolás

 

Almenük:

Japán főmenü almenüi:

-Földrajz

-Japán nyelv ( Folyamatossan frissülni fog )

-Történelem

-Vallás

-Kultúra

Új tulaj

2016.03.09. 09:07, Rinda

ÚJ SZERKESZTŐ

Köszönök mindent Rinda! Remélem még visszanézel és látod ezt! :)

Már van gportálos oldalam, ami teljesen más témájú, de régóta szerettem volna egy Japános oldalt is. Ezért is csaptam le gyorsan Rinda ajánlatára, hiszen ez a portálnév tökéletesen illik az elképzelésemhez. és a nicknév még az eredeti nevem is tükrözi. Egyelőre átalakításokat végzek, ezért még egy csepp türelmet kérnék.

ITT HAMAROSAN JAPÁN TÉMÁJÚ OLDAL NYÍLIK!

 

Üdv: Imori; vagyis Rinda 2.0

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!