rinda-no-sekai

 

ÜDVÖZÖLLEK
Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Rinda no sekai néven futó portálon! Az oldal Japánnal és az országhoz kapcsolódó témákkal foglalkozik. Receptek, film és zene ajánlók, Japán nyelv és kultúra, na meg persze ezernyi ezekhez köthető érdekesség.
CSODÁS JAPÁN
Fuji
Tokyo T.
Kimono
Osaka K.
Torii

 

Konnichiwa minna-san!
こんにちはみんなさん
Oldal nyitás:2016. 00. 00
Css:Linda Design
Szerkesztő: Rinda
Vesd bele magad az ezer arcú Japán megismerésébe! Olvasgass, üzenj a szerkesztőnek, vagy kérj társoldalságot! Fordító csapatok akár együttműködést is kérhetnek!Belépés Szabályok Vendégkönyv

 
Csevegő
チャット
Szerkesztő: Rinda
Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon! Véleményeiteket kulturáltan fogalmazzátok meg. Cserét és együttműködést itt kérhetsz, vagy a vendégkönyvben.
 
Ázsia Elit
 
Vegyes elit
 
Népszámláló
Indulás: 2016-02-19
 

 

 

Szórakozás
 
 

Ebben a menüpontban Japán filmek ismertetőit olvashatod a lágy romantikusoktól egészen a kemény horrorokig. Ha nem tudod mit nézz, bóklássz itt a címek között!A FILMEK címre kattintva elérheted a listát.

Ebben a menüpontban Japán sorozatok ismertetőit olvashatod a vígjátékoktól egészen a drámákig. Ha nem tudod mit nézz, válogass itt a címek között!A SOROZATOK címre kattintva elérheted a listát.

Ha már filmek és sorozatok, nem hagyhatjuk ki a bennük szereplő embereket sem. Íme a színészek és színésznők ismertetője. Kattints a SZÍNÉSZEK címre, hogy elérd a listát!

Jpop minden mennyiségben. Japán zenék gyűjtőhelyét itt leled, csak kattints a ZENÉK címre. Album leírások, zenék, borító képek. Minden ami Japán zenével kapcsolatos.

Ha zene, akkor persze a zenészek sem maradhatnak le. Magányos énekesek, bandák ismertetője kapott itt helyet. Kattints a ZENE címre és máris magadba szívhatod az információkat.

A Japán kedvelők egyik nagy kedvenc témája az animék. Itt ismertetőket találsz. Ha nem tudod mit nézz, talán segít, ha beleolvasol néhány remekműnek a történetébe. Katt az ANIME címre!

Híres stúdiók ( A Ghiblit ugye mindenki ismeri ? ) , anime készítő szakemberek, trükkök és minden más ami az animékhez kapcsolható. Katt az ANIME INFÓ címre!

Ezernyi érdekes manga kering már a világban, íme néhány ismertetője. Katt a MANGA címre és nézelődj a felsoroltak között.

Itt információkat találsz a mangákról, a készítőkről és minden egyébről, ami a témával kapcsolatba hozható. Milyen eszközöket használnak, kik készítik ezeket a csodákat? Katt a MANGA INFÓ címre a válaszokért.

Ebben a menüpontban Japán nyelvkönyvek ismertetőit olvashatod. Ha te is Japánul tanulsz, vagy szeretnél, érdemes benézned. A nyelvkönyvek címre kattintva elérheted a listát.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!